9-ти годишни хип-хоп награди – 359Awards

Най-голямото хип хоп събитие на годината!

Девети годишни хип хоп награди

Дата: 22 юни зала

Масто: ЕФЕ хотел Маринела

Час: 20:00 часа

Най-голямото хип-хоп събитие на годината се завръща с пълна сила! Над 15 категории, в които са номинирани най-добрите артисти и проекти за 2020 г. в стил мейнстрийм и ъндърграунд.

Водещи на 359 Hip Hop Awards ще бъдат Wosh MC и Yoko, а на сцената можете да се насладите на специални пърформанси на Ицо Хазарта и Homelesz, Ъпсурт, Валентина, DJ Cass, Балет Нова, 100 KILA, F.O & Peeva, Bobo, Murda Boyz, F.O. и Peeva, Гери-Никол, Дара Екимова и Искрата.


Заради световната пандемия 2020 година беше трудна и за хип хоп сцената. Артистите имаха много малко клубни участия, а обявени турнета и концерти отпаднаха. По-смелите направиха и първите онлайн концерти, които се радваха на голям успех сред феновете. Въпреки всичко най-големият сайт за хип хоп култура и онлайн телевизия 359hiphop.com обяви своите номинации . Независимо от  трудната година, ъндърграунд сцената е по-жива от всякога. Ще има и две нови категории МС жена и R&B артист мъж, в които има пълни 5 номинации.

Всичко следете на 359awards.com и Facebook и Instagram на събитието.След събитието всички желаещи ще имат възможността да гледат гала церемонията на 359 Hip Hop Awards в EON и Vivacom Arena, които са генерален партньор на събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *