Препоръчано от Atidora: Ултразвукова шпатула за почистване на лице от Нектейн

Ние от Atidora вярваме, че правилната грижа е в основата на здравата кожа. Смеем да твърдим, че освен с личния опит и много задълбочено проучване на огоромно количество информация през времето, в наши дни можем скромно да се наречем #skincareexperts. Ние сме треньори и активно трениращи, почти на носим грим, дори в най-лека форма, освен при специални поводи. Затова за нас добрите продути и правилната рутина са от изключителна важност, за да бъде кожата ни красива и сияйна. Както знаете ние изпозваме само био и натурална козметика, която задължително не е тестване върху животни и имаме дневна и нощна рутина, които включват различни висококачествени и чисти продукти. Тъй като живеем с среда, в която замърсяването е изключително голямо, нашата рутина винаги започва с почистване на лицето, следва нанасянето на продуктите за хидратация и грижа.

Идеалните допълния на нашите рутини, чрез които ги пренесохме на ниво професионална грижа, са благодарение на Нектейн ( с производствена марка Анлан). Имаме удоволствието да получим два страхотни уреда и вече се наслаждаваме на грижа като от скъп козметичен салон в домашни условия. В този пост ще ви разкажем за Ултразвукова шпатула или на кратко Скрубер.

Опаковката

Продуктите пристигнаха в много стилни и компактни опаковки. Имат чудесна изолация, което ги предпазва от външни въздействия. Малки, модерни и леки. Още, когато ги видяхме, знаехме, че ни очаква нещо изключително готино. Задната част на кутията показва всички специфики на Ултразвукова шпатула за лице .

Съдържанието

В кутията ще откриете четири елемента: ултразвуковата шпатула за лице, ръководство за употреба, кабел за зареждане и малко симпатично калъфче за съхранение и пренасяне. Калъфчето ни изненада много приятно, защото е изключително компактно и в свеж ментов цвят. То побира ултразвуковата шпатула (скрубер) и кабела за зареждане, така че може да ги вземете навсякъде с вас.

Самият скрубер изглежда много стилен и модерен, в бял цвят и перлен блясък. Изключително лек и компактен, уредът приляга лесно в ръката и е много удобен за използване. Има бутон за включване и смяна на четирите режима. Режимите с есменят, когато натискате бутона. Когато го включите, до режима, който се използва в момента, свети червена лампичка. Ако искате да изключите устройството, просто задръжте бутона за захранване за няколко секунди. Устройството също се изключва автоматично след около пет минути. Ултразвуковата шпатула за лице има капачка, така че можете да я поддържате чиста, когато е прибрана.

Зареждане

Кабелът за зареждане е стандартен USB, така че може да зареждате ултразвуковата шпатула много лесно и навсякъде. Отнема около 2 часа, за да се зареди напълно устройството и може да се използва непрекъснато в продължение на 50 минути. Ако използвате шпатулата по 5 минути на ден, ще трябва да я зареждате само веднъж на всеки десет дни.

Режимите

Шпатулата има четири режима:

Ултразвуков режим/ Ultrasonic

Идеален е за бързо почистване. Помага за изхвърлянето на мръсотията от порите и прави лицето готово да поеме продуктите за грижа за кожата. Можете да използвате този режим ежедневно.

Ion+

Това е режимът за дилбоко почистване и ексфолиране на лицето. Той предизвиква излизането на йони от кожата ви, за да извадите цялата мръсотия от дълбочина на порите си. Напулно е достатъчно този режим да се използва веднъж или два пъти седмично.

Ion-

Този режим прави точно обратното на Ion+ . Предизвиква проникване на йони в кожата ви. Тези йони отвеждат със себе си вашите продукти за грижа за кожата, за да помогнат за по-бързото усвояване на продуктите и в по-голяма дълбочина.

EMS

Режимът EMS е създаден за подмладяване на кожата. Той дава импулси през интервал, които индуцират производството на колаген. Това помага на кожата да бъде стегната и да се редуцират бръчките и финните линии.

Употреба

Ние използваме всеки от режимите. Уредът работи напълно безболезнено и много приятно. Важно е да поддържате лицето си влажно при почистването, за да може да получите оптимален резултат. Шпатулата се плъзга много лесно по навлажнена кожа. Ние използваме термална вода и е много приятно усещане.

Първата стъпка е почистване на кожата и започваме като измиваме лицето с вода. Поддържайте лицето си мокро и изберете ултразвуков режим „Ultrasonic“, за ежедневно почистване на лицето сутрин и вечер. Високочестотните вибрации проникнат в кожата на дълбочина 3-5 мм, като ефективно почистват порите. Времето за една сесия е 3-5 минути.

Веднъж или два пъти седмично направете и ексфолиране на кожата. Натиснете бутон за включване / изключване и режим, за да изберете „Ion +“, за дълбоко почистване и ексфолиране на кожата. Внимателно преместете шпатулата от ръба на носа към центъра и повторете от другата страна на носа, ще видите, че кожата ви се изчиства мигновенно и черните точки и запушените порите са видимо отстранени.

След почистването преминаваме към подхранване на кожата. Изсушете лицето си и превключете устройството в “ Ion -“ режим. Нанесете редовните си продукти за грижа за кожата. Ние използваме масло и крем за лице. Внимателно премествайте шпатулата от центъра на лицето, като движенията наподобяват галене на лицето с шпатулата, за да проникнат полезните вещества дълбоко в кожата ви.

Завършваме с EMS микротоков масаж, който намалява атропията, премахва бръчките, възстановява еластичността на кожата, стяга и повдига лицето. Изберете режим EMS и дръжте йонопроводящата метална лента, която е от двете страни на уреда с пръсти, за да образувате токов контур, който ще произвежда EMS микроток.

Заключение

Ние сме възхитени от  ултразвуковата шпатула за лице. Тя заема своето място в нашата рубрика „Препоръчано от Атидора“. Много полезен и в същото време бюджетен инструмент, с който ще поглезите кожата на лицето си по уникален начин. Ще имате изживяване за красота на ниво салон за красота у дома!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *