Коледа на деца в неравностойно положение

Тази година имаме удоволствието да получим един подарък, който има специално значение от BUZZStore Bulgaria. Oral-B е марка номер 1, препоръчвана от стоматолозите по цял свят и сме много щастливи, че имаме възможността да тестваме техните четки. За нас от Atidora е удоволствие да бъдем част от една прекрасна кампания, която помага на деца в неравностойно положение !

Нашият блог се включва в различни благотворителни инициативи от създаването си и сме щастливи да подкрепим каузата на Procter & Gamble и SOS Детски селища България❤️


Р&G са подготвили изключителна селекция от подаръчни комплекти, включващи продукти от Oral-B, Gillette, Gillette Venus, Pantene, Old Spice and Head&Shoulders, налични в търговската мрежа. Освен че тези подаръчни комплекти са практични и наистина полезни за любимите ви хора, те също така се предлагат в перфектна опаковка, така че няма да отделяте време да ги опаковате в подаръчна хартия.

Със закупуване на всеки един от стилните комплекти козметика и продукти за лична грижа, ще помогнете на децата от SOS Детски селища България, тъй като с всеки подаръчен комплект, който купите, правите дарение към SOS Детски селища.


Помогнете да осигурим на децата от SOS Детски селища България приказни празници ! Имате време да се включите до 30.12.2020 ( Период на промоцията 15.10.2020- 30.12.2020) ✨

#pеgforXmas#buzzSOS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *