Сериали: Кои сериали да гледаме по HBO през март

Ето с кои нови сериали HBO ще зарадва зрителите си през месец март

Поколение без граници

HBO GO: 11.03

HBO: 15.03 | 21:50

2021 | 15+ | драма, комедия

С участието на: Джъстис Смит, Клои Ийст, Диего Джоузеф

Поколение  без граници е тъмен, но закачлив  сериал с епизоди от по половин час за група ученици в гимназията, чието изследване на съвременната сексуалност тества дълбоко вкоренени представи за живота, любовта и природата на семейството в консервативната общност, в която живеят. Нейтън Стюърт-Джаред е в ролята на Сам –  нетипичен съветник по сексуално ориентиране. Силата на Сам се крие в неговата приземеност и хладнокръвие, но  докато води класа си с нагласа „аз идвам оттам, където вие отивате“, част от него винаги ще иска да е толкова смел и безстрашен, колкото са учениците му.

Маите, Южна Калифорния ІІІ

HBO GO: 17.03

2021 | 15+ | криминален, драма

С участието на: Джей Ди Пардо, Клейтън Карденас, Сара Болджър, Майкъл Ърби

„Маите, Южна Калифорния“ е следващата част на сагата, започнала със „Синове на анархията“. Действието се развива след времето на Джакс Телър, а Ес Рейес тъкмо е излязъл от затвора и изпратен в градче в Южна Калифорния на границата с Мексико. Талантливият Ес идва от гордо латиноамериканско семейство и навремето е бил „златно момче“. Американската му мечта обаче е покосена от насилието, което цари по границата. Той трябва да изгради нова самоличност в този малък град, но желанието му за отмъщение го води към живот, който не е искал, но от който няма измъкване.

Родители и деца II

HBO GO: 23.03

2021 | 15+ | комедия

С участието на: Мартин Фрийман, Дейзи Хагард, Джордж Уейкман, Джейда Ейлс

„Родители и деца“ изследва вечния парадокс, изживян от почти всички родители – готовността да умреш за децата си в комбинация с почти постоянното желание да ги убиеш. Пол (Мартин Фрийман) е грижовен баща, който открива, че не е точно човекът, за който се е мислел. Партньорката му Али (Дейзи Хагард) управлява звукозаписно студио, кара Пол да се смее и има способността да чете на децата си, докато на практика спи. Пол и Али работят на пълен работен ден, трябва да се справят с възрастните си родители, ипотеката, проблемите във връзката и неизбежните изпитания при възпитаването на две малки деца на име Люк и Ейва.

Град на хълма II

HBO GO: 29.03

2021 | 15+ | крими, драма

С участието на: Кевин Бейкън, Алдис Ходж, Джонатан Тъкър

Бостън в началото на 90-те гъмжи от агресивни престъпници, окуражавани от местните власти, в които корупцията и расизмът са дълбоко вкоренени. Но всичко ще се промени завинаги. Драмата пресъздава художествено т. нар. „Бостънско чудо“. Прокурорът от афроамерикански произход Декорси Уорд (Алдис Ходж) пристига от Бруклин с идеята да предизвика промяна и неочаквано намира съюзник в лицето на корумпирания, но уважаван агент на ФБР Джаки Рор (Кевин Бейкън), който иска да запази статуквото. Двамата се заемат със случай, който ще промени правосъдната система на града завинаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *