Immunodetox -Products Review

Като нутриционисти, ние често получаваме въпроси относно най-добрите методи за детокс, отслабване и засилване на имунната система. Много често повечето хора попадат в ситуации, при които консумират нездравословна храна, не спят достатъчно часове, подложени са на голям стрес. В следствие на това тези хора започват да трупат излишни килограми, получават порблеми с кожата, косата и ноктите, чувстват се зле и постоянно изморени.

Какво можем да направим ако попаднем в това положение и как най-бързо и ефикасно да се справим с проблемите?

Всъщност няма по-ефективен начин освен натуралните продукти и съставки. Търсейки най-добрите и здравословни продукти, ние попаднахме на Immunodetox . Те ни предоставиха от техните уникални продукти, които ние да тестваме и останахме повече от очаровани.

Зад Immunodetox стои креативен млад екип, който вярва в здравословния начин на живот и комбинира натурален пчелен мед със силата на суперхраните. Техните продукти са натурални, сурови, био и здравословни продукти, приготвени от 100% чист пчелен мед, суперхрани и билки, побрани в мощни супер-миксове. Предлагат 3 страхотни продукта, всеки от които оказва положителен ефект върху конкретен аспект от здравето и физиката :

Immunodetox classic е мощен имуностимулатор за деца и възрастни
Metabolism booster е продукт за загуба на тегло и забързване на метаболизма
Hunger killer ще убие силния ви апетит и ще облекчи желанието за сладко

Hunger killer

Това е иновативен, здравословен био продукт от натурален пчелен мед, изобилие от растителни фибри, Кайенски червен пипер и канела. Убиецът на апетит редуцира глада и желанието за сладко, очиства шлаките, подобрява цялостното състояние на храносмилателната система, регулира нивата на кръвната захар и засилва работата на имунитета и метаболизма. Тази формула с активни фибри спомага за елиминиране на апетита и е добър помощник в борбата с излишните мазнини.

Ето как действа той:
1.Създава се измамно чувство за ситост.
2.Контрол върху кръвната захар-> елиминиране на желанието за сладко
3.Създаване на термогенен ефект -> забързване на метаболизма -> понижаване на подкожни мазнини.

Immunodetox

Имунодетокс е натурален, билков продукт, съдържащ 100% натурален домашен Пчелен мед, Джинджифил, Куркума, Цейлонска канела и Кориандър. Действието на тези билки е усилено многократно, тъй като продуктът е произведен по Тибетска рецепта, чрез пресоване с микс от етерични масла. Неговото действие е насочено към освобождаването и рестартирането на процесите в дебелото черво. Мощният билков микс по естествен начин стимулира собствените защитни сили на организма в рамките на 14 дни. Имунодетокс съдържа витамини от група В2, В3, В6, С, К, А, фолиева киселина, желязо, цинк, фосфор, калий, йод, изобилие от минерали, задоволяващи допустимия дневен прием.

Metabolism booster 

Метаболитният бустер на immunoDETOX отново е мощна билкова смес от домашен пчелен мед, най-силния Японски зелен чай “Сенча” и най-мощната супер храна – водораслото “Спирулина”. Също така Metabolism booster съдържа още 5 метаболитни и детоксикиращи билки, сред които джинджифил и куркума. Формулата на този продукт въздейства върху метаболитния капацитет на организма, понижаването на телесното тегло и подкожните мазнини, естествената детоксикация на кръвта, черния дроб и червата, a освен това е и мощен антиоксидант. Ефектите след употреба са следните:
Бърз метаболизъм
Загуба на тегло
Детоксикация
Повишаване на имунитета
Освобождаване от водна задръжка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *