Atidora и новaта колекция аромати на Lenor – Lenor Moods

Правилният парфюм може да ви накара да се почувствате уверени, спокойни, щастливи или да провокира емоции и спомени, както и конкретни чувства.

Lenor Bulgaria разбира колко е важно любимите ви дрехи и да ухаят добре и да отключват емоции, които траят още и още… и ви представя колекцията Lenor Moods. Открийте новите свежи, внимателно подбрани аромати, които ще ви накарат да се почувствате страхотно. С времето животът ни става все по-взискателен и тези моменти на бягство никога не са били по-важни.

Ние търсим онези малки неща, които бързо ни връщат доброто настроение, и благоуханието на новата колекция Lenor Moods ви носи дълготрайна свежест и помага на ума ви да презареди с позитивни емоции. Опитайте експлозията от усещания на новите аромати от Lenor, които траят още и още, и в същото време се грижат за блаженството ви през деня… или през нощта!

Ние от Atidora имаме възможността да тестваме един от новите аромати на Lenor от тази страхотна серия Lenor Moods и да се потопим в океана от емоции, които той създава. Ароматът е Dewy Blossom FRESH и е комбинация от ароматни морски нотки, бергамот и лайм. Уханието му е истинска екзотика, изпълнена с цвят и нежност. Той ще ви отведе на брега на морето, където мириса на вълните се усеща най-ясно. В допълнение, ще ви сервира нотка лайм, за да изживеете напълно аромата му. Той е пробуждане от свежо усещане и съживява тялото и душата с изчистени морски нотки, завършени с искрящ бергамот и лайм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *