Резултатите от едноседмичното предизвикателство за хидратация

Точно преди една седмица, ние от Atidora решихме да направим едноседмично предизвикателство за хидратация. Целта му беше да се опитаме да пием по 8 чаши вода на ден. Верен наш съюзник по време на предизвикателството беше White Water- Бялата вода (https://www.facebook.com/whitewater) Повече за предизвикателството може да разберете тук.

Благодарим на всички наши читатели и последователи, които също като нас се включиха в предизвикателството и на всички, които ни подкрепяха и окуражаваха. В тази статия ще ви разкажем за резултатите, които постигнахме с предизвикателството и ще отговорим на въпросите, които ни зададохте относно него.

Трудно ли ви беше да пиете по 8 чаши вода на ден?

Всъщност, въобще не ни беше трудно да привикнем. Още през първите два дни успяхме да свикнем с изпиването на това количество вода. На третия ден то вече се беше превърнало в рутина, която спазвахме доста лесно.

Коя е най-голямата промяна, която забелязвате след едноседмичното предизвикателство за хидратация?

Най-голяма промяна определено се забелязва по състоянието на кожата. Още на четвъртия ден забелязахме и при двете, че кожата изглежда много по-свежа, по-еластична и по-хидратирана. А най-хубавото е един страхотен натурален лек блясък, който придобива лицето.

Помага ли хидратацията при тренировките?

Отговорът е ДА! Наистина ще се изумите с колко повече енергия ще се чувствате и то още от сутринта. Дори забелязахме, че сме започнали да чувстваме много по-малко умора при кардио и висико интензивни тренировки.

Наистина ли пиенето на вода намалява чувството на глад?

Отговорът отново е ДА! Още от първите дни чувството на глад е видимо намаляващо.

В заключение, искаме да кажем, че сме изключително доволни, че решихме да направим едноседмичното предизвикателство за хидратация и горещо ви го препоръчваме.

Освен редовна хидратация, изборът на вода е също много важен. Ние от Атидора се доверяваме на White Water – Бялата вода. White Water – Бялата вода (https://www.facebook.com/whitewater.bg) е минерална вода, която извира от 515 м. дълбочина в района на гр. Долна баня, в подножието на Рила. Бутилира се в екологично чист район, в модерна фабрика, изградена с изцяло български инвестиции през 2012 г.

Качеството на White Water – Бялата вода се следи на всеки етап и затвореният процес от бутилиране до транспортиране дава допълнителна гаранция за запазване на водата чиста от извора до момента на консумация. 

Със своето високо pH White Water – Бялата вода е една от най-меките и естествено алкални води в България. Алкалната вода е предпочитана заради множеството си ползи. В химичния състав на White Water – Бялата вода се съдържат сребърни йони, а среброто има естествени пречистващи свойства. White water – Бялата вода има ниско съдържание на флуор в състава си и е подходяща за ежедневна употреба, както и за пиене от бебета и малки деца. Повече за нея може да разберете тук.

Най-новото около White Water – Бялата вода научете от Facebook, Instagram и LinkedIn страниците им.

Paid Partnership

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *