Едноседмично ‘хидратиращо’ предизвикателство

Предизвикваме ви да започнете да живеете и да се чувствате страхотно! А всичко започва именно от водата…партньор в това начинание ще ни бъде White Water – Бялата вода!

Всички знаем, че пиенето на вода е важно. Нашите тела са съставени от 75% вода, а 85% от мозъка ни също е вода. Хидратацията е процес, който ни помага да поддържаме нормалното функциониране на тялото и мозъка ни.

Много от вас сигурно са чували, че трябва да пием поне 8 чаши вода на ден. Но ето  я тъжната истина. Повечето хора никога не го правят.

Ето защо ние от Атидора ви насърчаваме да се включите в нашето едноседмично предизвикателство и да се хидратирате добре.

Целта на това предизвикателство е в продължение на една седмица да пиете поне 8 чаши вода на ден. Ако това не ви се струва лесно постижимо, ние сме ви приготвили няколко съвета, с които да ви помогнем.

Какво да правите:

Пийте по чаша вода след събуждане сутрин, 30 минути преди закуска, един час след закуска, един час преди обяд, по време на следобедна почивка, 30 минути преди вечеря и непосредствено преди лягане.

Важно е да пиете водата на редовни интервали, а не цялата наведнъж.

За да изпълним това предизвикателство, ние от Атидора ще се доверим на White Water – Бялата вода, защото е подходяща за ежедневна употреба, съдържа сребърни йони и не на последно място – е в рециклируема бутилка. Повече за нея може да разберете тук.

Ще споделяме с вас ежедневния си прогрес, като след 7 дни ще ви разкажем за резултатите, които сме постигнали. Включете се и вие.

Като бонус ви  предоставяме и тази таблица за хидратация, в която може да отбелязвате изпитите чаши за всеки ден. Таблицата може да се принтира, ето защо вече нямате оправдания да не се включите в предизвикателството.

paidpartnership with White Water-Бялата Вода

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *