Venom: Let There Be Carnage

Том Харди се завръща на големия екран в ролята на Венъм – един от най-великите и сложни герои от поредицата на MARVEL!

Венъм 2: Време е за Карнидж

Репортерът Еди Брок (Том Харди) има проблем с извънземния симбиот, който обитава тялото му и който държи буквално да яде лоши хора. Тези проблеми сякаш не са достатъчни за Брок, но той работи и по кървава история – тази на серийния убиец Клитъс Касиди (Уди Харелсън). При посещение на репортера в клиниката за душевноболни „Рейвънкрофт“, той е ухапан от агресивния Касиди. Това е начинът, по който част от симбиота на Брок се прехвърля в тялото на побъркания сериен убиец. А когато това се случва, се ражда Карнидж – симбиот, олицетворение на насилствените пориви на своя домакин. Разкъсан от съмнения в собствените си сили и Венъм, Еди е решен да раздаде неговата справедливост, а симбиота е на 100% там, за да му помогне. Изправен пред смъртононесн враг в лицето на Карнидж, постоянните спорове между Венъм и Еди ескалират, докато не прерастнат в маниакална битка и търсене на отговори – кой кого изхвърля от тялото, което споделят и нуждаят ли се наистина един от друг?

Ще преборят ли различията си? Ще се справят ли със серийния убиец Клитъс Касиди – Карнидж?

На 15 октомври ще бъде дългоочаквана премиера на филма „Венъм 2: Време е за Карнидж“. Филмът ще има пред-премиерни прожекции в цялата страна от 8 октомври!

Филмът надхвърли очакванията и достигна приходи отпреди пандемията, като оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с 90,1 милиона щатски долара, съобщиха световните информационни агенции. Прогнозите бяха той да дебютира с наполовина по-малка сума. Лентата обаче надхвърли дори приходите от първия уикенд на оригинала от 2018 г. (80,3 милиона долара).

Ние имахме удоволствието да гледаме филма и можем да кажем, че Уди Харелсън е отличен избор за ролята на главния злодей. На нас от Atidora филмът изключително много ни хареса. Можем да кажем, че Венъм ни е тотален любимец и ви каним да го гледате на голям екран. А ето и нашето преобразяване във Венъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *