The Addams Family Costume Guide

Най-странната фамилия на света се завръща на големия екран в новия филм Семейство Адамс 2, за да открие сезона на Хелоуин и да ни отведе на изпълнено с много хумор и чудатости шеметно приключение, далеч от „омразния“ си дом. Приключение, каквото може да се случи само на едни Адамс.

От 8 октомври може да се насладите на филма Семейство Адамс 2 в кината. Вдъхновени от него, решихме да ви препоръчаме този Хелоуин да се маскирате като член на семейството. И ако се чудите как да го направите, ето няколко съвета от нас от Atidora.

Как да се маскираме като семейство Адамс за Хелоуин

Wednesday Addams/ Уенсди Адамс

Наша интерпретация на тази любима Хелоуин визия може да видите тук.

Уенсди е един от най-разпознаваемите членове на семейство Адамс. Характерно за нея е нейното бледо и безизразно лице, сплетената на две плитки коса и консервативното облекло на ученичка. За разлика от други момичета на нейната възраст, Уенсди е очарована от смъртта и винаги носи черно. За да се маскирате като Wednesday Addams, ви трябва черна рокля с бяла якичка и ако не сте с черна коса- черна перука на две плитки. Също така може да добавите черен чорапогащник, черен колан с катарама, черни обеци. Уенсди Адамс е любителка на вуду магиите, ето защо кукла барби с карфици може напълно да се впише във визията ви.

Uncle Fester/ Чичо Фестър

Един от най-обичаните членове на семейство Адамс е чичо Фестър. Той е напълно плешив, закръглен и винаги облечен в дълго до земята кожено палто. Характерни за него са тъмните кръгове под очите и зловещата усмивка. Не бива да пропускаме и факта, че чичо Фестър умее да произвежда електричество и за да го докаже винаги има електрическа крушка под ръка. За да се превъплътите в него на Хелоуин, ще се нуждаете от дълго тъмно палто, бяла боя за лице, черна боя за тъмните кръгове под очите или цялостна бяла маска (разбира се ако не сте плешив) и като допълнение електрическа крушка.

Gomez Addams/ Гомес Адамс

Главата на семейство Адамс- Гомес, е винаги елегантен. Ако искате да се маскирате като него ще ви трябва черен костюм или костюм на райе, бяла риза, черни обувки и черна вратовръзка или папионка. Не бива да пропускате да допълните визията си с черни мустаци, коса, разделена по средата и разбира се пура в ръка.

Morticia Addams/ Мортиша Адамс

Истинската глава на семейство Адамс- Мортиша винаги е облечена в черно. Черното й облекло винаги се съчетава с дългата й права черна коса и бледа кожа. Готическата й визия се подчертава с червено червило и дълги и остри червени нокти. За да бъдете Мортиша на Хелоуин, ви трябва дълга черна рокля. Тя може да бъде напълно изчистена, с цепка или в готически стил. Добавете обувки на ток и готически пръстени и не забравяйте да изсветлите лицето си с няколко тона по-светъл фон дьо тен. Истината е, че Мортиша никога не излиза от мода!

Pugsley Addams/ Пъгсли Адамс

Семейство Адамс нямаше да бъде същото без Пъгсли. И той като всички свои роднини има всякакви странности и чудатости. Най-характерната негова черта е, че момченцето винаги е облечено в раирани тениски и къси панталони. Ако търсите идея за лесен за направа костюм за Хелоуин- това е идеалният вариант. Добавете чорапи със средна дължина и оксфордски обувки, за да завършите тази визия изцяло. Пъгсли винаги се забърква в бели и неприятности, ето защо шишенце с неизвестно съдържание може да бъде страхотен аксесоар към костюма ви.

Снимки: Internet

1 thought on “The Addams Family Costume Guide

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *