Sofia Fashion Week A/W 19 DAY1

За поредна година, ние от Atidora сме официалните модни блогъри на SFW. Есенно-зимното издание на Sofia Fashion Week тази година ще се състои от 17 до 20 септември. В четирите вечери сме ви подготвили много иновативни и интригуващи визии.

Kaya Design

За откриването на Sofia Fashion Week A/W 19/20 се доверихме на тоалети от Kaya Design. Kaya Design, с дизайнер Калина Стоянова е моден бранд ориентиран към създаването на тоалети в стила на висшата и експериментална мода. Интересно е, че с Калина се запознахме именно на Sofia Fashion Week A/W 18, когато брандът представи пилотната си колекция. Още тогава Kaya Design ни направи силно впечатление с нестандартните си решения.

Младата дизайнерка има образование в сферата на модата и дизайна, вдъхновява се да твори от природата и заобиклящата я среда, естествените форми и материи. Kaya Design предлага лимитирани дамски колекции с нестандартни силуети и конструкции – тоалети, с която всяка дама ще се чувства уверено в бизнес ежеднвието си и на важните събития. Дрехите на Kaya Design са създадени с внимание към дейлите, за всички, които търсят качествената изработка, в съчетание с красив дизайн и стил. Ако това ви звучи, точно като за Atidora, определено не сте сбъркали. Насладете се на тоалетите на Kaya Design, пречупени през нашите погледи.

1 thought on “Sofia Fashion Week A/W 19 DAY1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *