Фестивали: SOFIA BEACH FEST 2019

SOFIA BEACH FEST 2019 – най-добрият начин да изпратим лятото

Ако ви се струва невъзможно, да сте в София и за по-малко от час да може да достигнете до страхотно парти на плажа – грешите. На 31-ви август и 1-ви септември изпратихме лятото с един невероятен фестивал – SOFIA BEACH FEST, на една необичайна  локация- брега на яз. Искър.

ФЕСТИВАЛЪТ

SOFIA BEACH FEST 2019 се състоя за първи път, като идеята на организаторите бе да пренесат плажа до София, без да се налага да пътуваш до морето.

ЛОКАЦИЯТА

Достигането до яз. Искър е изключително лесно. Може да пътувате с кола или с автобус.  На всеки час от автогара Юг тръгва автобус за Самоков, а спирката за язовира се казва Щъркелово гнездо и се пътува по-малко от час.  Още с пристигането си ще се насладите на невероятна гледка, а след като усетите вълните до краката си, ще знаете, че определено е трябвало да дойдете.

АТМОСФЕРАТА

Организаторите на фестивала наистина се бяха постарали да направят една изключително приятна атмосфера за всички. Имаше две музикални сцени, място за плаж, различни водни спортове и страхотни релакс и къмпинг зони. Всеки можеше да се забавлява както реши – дали да хваща тен на брега на язовира, дали да кара водно колело или просто да си почива на пикник с приятели, докато опитва от коктейлите.

Можеше да вземете и домашният си любимец с вас. На нас много ни допадна бохемската декорация на релакс зоната. За всички фенове на къмпингуването имаше обособена зона за палатки.

Относно храненето, на самия бряг на язовира има симпатичен малък хотел с ресторант, където ние вечеряхме. Разрешено беше внасянето на храна на фестивала.

ПРЕПОРЪЧАНО ОТ АТИДОРА

На нас SOFIA BEACH FEST ни хареса изключително много и се надяваме да има следващо издание. Ако искате да си починете, да се забавлявате и да избягате за малко от градското ежедневие, определено ви препоръчваме да посетите SOFIA BEACH FEST, заслужава си.

3 thoughts on “Фестивали: SOFIA BEACH FEST 2019

  1. Надявам се другата година да има още повече хора. Беше забавно парти. Поздрави, хубава статия, надявам се да доприенсе за популяризирането на Sofia Beach Fest.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *