Oscars 2020 – worst dressed

В нашата традиционна рубрика, събрахме най-добре и най-зле облечените звезди на червения килим. Оскарите винаги ни поднасят много модно вдъхновение, но и много модни гафове, които няма как да подминем. 

И тази година откриваме червения килим към нашия моден затвор с Billy Porter. Той е облечен в тоалет на Giles Deacon Couture. Ние не сме против различното и провокативно облекло по време на Оскарите, но в случая на Billy Porter винаги граничи с кич. И този път той не изневерява на себе си и се нарежда на първо място в негативната ни класация. Много от потребителите в мрежата го оприличават на “златна кокошка”.

Rooney Mara е облечена в рокля на Alexander McQueen, която по абсолютно никакъв начин не подчертава добре формите й, а по-скоро изтъква липсата на такива. Нестандартната кройка на роклята вместо да впечатли, създава една семпла визия.

Въпреки че Laura Dern грабна статуетката на за най-добре поддържаща актриса, с този тоалет на Armani Prive, няма как да се нареди сред модните отличници. За съжаление бледорозовата рокля подчертава по грозен начин коремa на актрисата. Изключително неподходящо са подбрани и аксесоарите към роклята. 

Scarlett Johansson се нарежда напълно заслужено в тази класация, със своята рокля на Oscar de la Renta. Не знаем дали можеше да бъде подбрана по-неподходяща рокля за телосложението на актрисата. Тя изглежда като бухнала поничка и създава впечатление, че роклята й е много тясна и всеки момент ще се спука по шевовете.

Penelope Cruz в тази доста измачкана рокля на Chanel, може би е подходяща за селска сватба, но не й за Оскарите ! Перленото коланче и бялото цвете, върху черна панделка, гарнират тази визия. Аксесоарите са изключително безвкусно подбрани. Всичко лошо се допълва от обувките…

Questlove е заложил на небрежно елегантна визия, но за съжаление в нея небрежното е твърде повече от елегантното. Визията му тотално не е подходяща за церемония като Оскарите.

1 thought on “Oscars 2020 – worst dressed

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *