Oscars 2020 – best dressed

След като ви показахме кои са най-лошо облечените на Оскари 2020, е време да похвалим и модните отличници.

Започваме с талантливия Spike Lee, който е облечен в костюм на Gucci, в памет на Kobe Bryant. Българските коментатори на Оскарите се изказаха изключително неподготвени и некомпетентно изкоментираха подигравателно визията му. Това за пореден път ни убеди, че е по-добре да мълчиш, ако не си подготвен, вместо да правиш подобни гафове. Чрез своята визия, Spike Lee показва как дрехите могат да имат по-голямо значение и да изразяват позиция. Костюмът му в лилаво и златно, с номерата на Kobe Bryant, е уникален жест на почит и затова той се нарежда на първо място в нашата класация. 

Cynthia Erivo направо спира дъха ни в тази ефектна рокля на Versace. Няма как да не признаем, че й стои убийствено добре. Съчетанието с аксесоарите е чудесно. Актрисата е с атлетична визия и да изглежда толкова женствено и изискано, й отрежда място в нашата класация.

Renee Zellweger изглежда зашеметяващо в тази рокля на Gucci, която по много елегантен начин подчертава фигурата й. Съчетанието грим, прическа и аксесоари, й отреждат място сред най-добре изглеждащите дами на червения килим.

Много приятно изненадани сме й от модерната и алтернативна визия на Billie Eilish, която е избрала костюм и аксесоари на Chanel. Младата певица има свой отличителен стил и е чудесно, че го следва дори на Оскарите.

Brad Pitt напълно заслужено спечели Оскар. Като добавка към това се отличи и със стил. Той беше класически елегантен, точно както подобава на носител на Оскар.

Timothee Chalamet успя да привлече погледите в своя спортно-елегантен костюм на Prada. На Оскарите сме свикнали да виждаме мъжете в еднотипни костюми, ето защо приветстваме желанието на младия актьор да бъде различен и разчупен.

Като бонуси, няма как да пропуснем да поздравим две plus size актриси, които са изключително добре облечени за формите си. Те ни показват, че формата на тялото и килограмите нямат значение, ако човек има вкус и усет за стил, винаги може да изгледа добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *