LOVE TO WEAR – уникално и красиво спортно облекло, произведено в България

В предишен пост ви разказахме как да изберете подходящи дрехи за тренировка. Много се радваме, че постът ви е бил полезен и получихме толкова много позитивни отзиви. Много от вас ни попитаха относно нашите страхотни екипи от LOVE TO WEAR и решихме да им посветим отделна статия.

LOVE TO WEAR са един супер свеж български бранд, който изработва екипите си на световно ниво. Те използват прекрасни италиански платове със сертификат за качество, но ги шият в България. Спотните им екипи са изключително впечатлителни и са на нивото на най-добрите международни спортни марки. Разнообразието на цветове и модели е огромно, като всеки модел е абсолютно уникален.

Нашите спортни костюми са Hyacinth Macaw Parrot и са просто страхотни !

Това, което ни харесва при тях е изключително женствения силует. Костюмът подчертава мускулите ни по един много елегантен начин. Платът е страшно еластичен, непрозрачен и бързосъхнещ, което от изключителна важност за една комфортна тренировка. Както знаете, ние правим различни видове тренировки: Пиалтес, Йога, кардио, високо интензивни и тренировки с тежести. За нас е от голяма важност да имаме спортни дрехи, които да са подходящи за различните видове тренировки и да съчетават комфорт и качество. Точно това откриваме при екипите на LOVE TO WEAR. Много ни харесва, че има цип, с който можеш да се регулира колко отворен да бъде костюмът, а гърбът на модела е изключително красив и стилен.

Всеки трениращ знае, че е изключително трудно да се намерят качествени спортни дрехи за тренировки на открито, защото те са доста по-предизвикателни и специфични. Материалът, от който са изработени екипите на LOVE TO WEAR, ги прави напълно подходящи за тренировки на открито. Ние сме ги използвали за тренировки в зала и за тренировки навън и резултатът винаги е един и същ- събираме всички погледи! Като прибавим и уникалния лилав цвят, няма как този модел да не стане любим и на вас.

Ето и основните специфики на костюма:

  • Платът е изключително еластичен, непрозрачен.
  • Бързосъхнеща материя
  • Адаптивен при резки движения на тялото
  • Цвят – лилав с черно-бели кантове
  • Състав: 78% полиестер , 22% еластан
  • Подходящ за йога и пилатес, както и за фитнес тренировки, различни видове кардио тренировки: CrossFit, Kangoo jumps, Tabata, Jogging, бързо ходене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *