Hellmann’s Food Fest – дайте старт на лятото с вкусотии

Лятото започва с вкусотии от Hellmann’s

Сезонът на дългите дни, прекарани в компанията на страхотни приятели, ледени коктейли и вкусна храна, е официално открит.

Hellmann’s кани всички гладни почитатели на апетитните изкушения на първия си самостоятелен фууд фест на 15-ти и 16-ти юни в София.

На голямата поляна зад Национален музей „Земята и хората“ ще ви очакват най-добрите в столичния стрийт фууд, защото знаят, че хубавата храна е за споделяне.

Уикендът ще започне с вкусотии и тематични коктейли, а вечерите ще пулсират от пулта на DJ Skill. На феста ще ви провокират да опитате неочаквани комбинации и вкусове, както и да се насладите на познатите сосове.         


В неделя ще се отделили време и на тези, които обичат не само да си похапват, но и да приготвят храната сами. От 16:00 до 17:00 часа мястото зад престилката е резервирано за всички любители на стрийт фууд готвенето, които искат да покажат креативност и умения. Записванията за кулинарната битка ще стават на място.

На страната на вкуса застават партньорите ни от Skapto, Pizza Lab, 11 Meats, Street Chefs, BOOM Burgers, Urban Table, honu, Porchetta bar и Travel cocktails, които са подготвили най-апетитните комбинации със сосовете на Hellmann’s, за да ги споделят с истинските ценители на добрия вкус.

                    КЪДЕ И КОГА

Къде: на поляната зад музея „Земята и хората“
Кога: 15-16 юни | от 10:00 до 22:00  
  

                                                                                                                                     

За вас остава да отидете гладни – за вкусна храна и за добро настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *