Halloween Kills

Хелоуин Убива

През 2018 година хорър иконата Майкъл Майърс възкръсна за нов живот с хита на Дейвид Грийн Хелоуин, който – със световни приходи от над 250 млн. долара – се превърна в най-успешната част в 43-годишната поредица .

Нощта на Хелоуин, в която Майкъл Майърс се завърна, все още не е приключила. Минути след като Лори Строуд, дъщеря ѝ Карън (Джуди Грийр) и внучката ѝ Алисън (Анди Матичак) оставят маскираното чудовище затворено в клетка в горящото мазе на къщата им, трите се отправят към болницата, за да спасят живота на ранената Лори. Те вярват, че най-накрая са сложили край на дългогодишния ужас, но Майкъл успява да се измъкне от огнения капан и кървавата баня започва отново. Докато Лори се бори с болката и гнева и събира сили да се защити от Майкъл, целият Хадънфийлд се надига срещу жестокия убиец. Жените от семейство Строуд се присъединяват към група оцелели от предишни срещи с Майкъл, които са твърдо решени да го намерят и ликвидират веднъж завинаги.

Злото ще умре тази нощ

След невероятния успех на първия филм, на режисьорското място на Хелоуин убива отново сяда Дейвид Гордън Грийн (Ананас Експрес, Хелоуин), който е и сценарист, наравно с Дани МакБрайд и Скот Тиймс. Продуценти са Джейсън Блум, Малек Аккад и Бил Блок, а освен Джейми Лий Къртис, Джуди Гриър и Анди Матичак, в ролите ще видим Уил Патън, Томас Ман, Антъни Майкъл Хол и др.

Хелоуин убива в кината от 22 октомври.

1 thought on “Halloween Kills

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *