Effaclar Spotscan -ПЪРВИЯТ АНАЛИЗАТОР ЗА КОЖА, ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ АКНЕ, ИЗПОЛЗВАЩ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

effaclar spotscan

Вече е възможно да получите точен дерматологичен анализ дали имате акне и в каква степен само чрез селфи на телефона и приложението Effaclar Spotscan на La Roche-Posay

Много пъти в блога сте ни питали за съвети за кожа, предразположена към акне. Ние напълно съзнаваме, че това е проблем от който страдат не само тийнейджъри , но и възрастни в световен мащаб. Акнето е огромна тежест, която въздейства върху увереността и качеството на живот. Ето защо ние с радост се съгласихме да се включим в инициативата на La Roche-Posay да помогнем за промяна на живота на хората с чувствителна кожа. На страхотна презентация, специалистите от La Roche-Posay  и дерматолог ни запознаха с тази иновативна технолия –Effaclar Spotscan.

effaclar spotscan

Какво е Effaclar Spotscan ?

EFFACLAR SPOTSCAN е първият анализатор за кожа, предразположена към акне, използващ изкуствен интелект, разработен с дерматолози за професионално ниво на прецизност.

EFFACLAR SPOTSCAN е иновация от La Roche-Posay, която използва изкуствен интелект на основата на широка научна база данни за съставяне на персонализиран анализ на акне. Знаете, че La Roche-Posay е марка, препоръчвана от дерматолозите по целия свят, защото предлага уникална гама от ежедневна грижа, предназначена за всеки тип кожа, за да допълни и подобри лечението на пациентите и насърчи добрите практики за грижа за кожата според нейните нужди. Ние от Atidora адмирираме решението на бранда да направи дерматологичните преценки лесно достъпни до хората с несъвършенства и да им даде вузможност и отвъд техните продукти, да се възползват от съвременни дигитални технологии.

За да създаде най-точния и иновативен алгоритъм, La Roche-Posay събира заедно дерматолози от целия свят, за да анализират повече от 6 000 снимки на мъже и жени, от различни етноси, с различен тип на кожата и степен на акне. Прецизността на EFFACLAR SPOTSCAN е потвърдена и чрез клинично проучване.

Как работи EFFACLAR SPOTSCAN ?

effaclar spotscan

Анализаторът е лесен за използване и отнема само няколко минути.

  • Първо трябва да сканирате QR кода на телефона си. Може да го направите от тук
  • След като сте сканирали приложението на телефона си, следвате трите лесни стъпки
  1. Направете три селфита: център, ляв профил, десен профил. Селфитата трябва да са направени на добра светлина и да не използвате някоя разкрасителна функция на снимката, за да стане обективен анализ. EFFACLAR SPOTSCAN ще анализира вашите селфита, за да изчисли несъвършенствата по кожата, да ги локализира, разграничи (несъвършенства, черни точки и пигментации) и ще определи Вашата степен на тежест от 0 до 4+.
  2. ВАШИТЕ РЕЗУЛТАТИ Effaclar Spotscan показва очакваните резултати и позволява проследяването на напредъка на Вашата кожа.
  3. ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНА ГРИЖА. EFFACLAR SPOTSCAN ще Ви даде индивидуални съвети за грижа за кожата, според получените резултати от анализа.

Това е, с приложението се работи много лесно и си струва да го изпробвате!

На събитието ние от Атидора получихме продукти за грижа за кожата от La Roche-Posay и скоро ще ви информираме какви резултати постигаме с тях. Така, че следете блога.

effaclar spotscan
effaclar spotscan

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *