Detox your Wardrobe 2016

Много сме щастливи, че ние от Atidora бяхме част от едно страхотно благотворително събитие, организирано от Sofia Ring Mall и списание Glamour Bulgaria – Detox your Wardrobe.
Адмирираме идеята, че вместо да дадем ненужните си дрехи в сайтове за продажба, можем да ги дарим за благотворителност, за да достигнат до тези, които се нуждаят повече от тях. Изключително приятно бяхме изненадани, че имаше толкова много хора, които идваха и даряваха чисто нови дрехи, закупени непосредствено от магазините в Sofia Ring Mall.
Ако и твоите закачалки преливат от дрехи, а нямаш какво да облечеш, това събитие е точно за теб! Поради големия интерес Detox Your Wardrobe ще се проведе отново от 21.10 до 23.10 , в обособената Glamour зона в Sofia Ring Mall между 14:00 и 20:00 часа на 21.10 или между 11:00 и 19:00 на 22.10 и 23.10.Донеси всички дрехи, които не използваш в обособената Glamour зона в Sofia Ring Mall, а срещу тях ще получиш талони за намаление, за да презаредиш гардероба си за новия сезон. Тъй като дрехите ще бъдат дарени за благотворителност, ще се приемат само чисти здрави и запазени облекла, без следи от скъсване, зацапване и износване. След подбор, най-качествените сред събраните дрехи ще бъдат дарени на абитуриенти от домовете за деца, лишени от родителска грижа, а останалите ще бъдат дадени за рециклиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *