Desizo Monni и MONNI представиха последната си колекция с 3D моден спектакъл

3D МОДНО ДЕФИЛЕ

Два от най-успешните български бранда за мъжка мода обединиха усилия за да представят последната си колекция по един иновативен начин – с 3D моден спектакъл. Много се радваме, че имахме възможността да бъдем сред гостите, които се насладиха на нестандартното ревю, излъчвано на фасадата на Телефонната Палата.

Студеното време не помрачи доброто ни настроение, за което се погрижи и талантливата Донна Бангьозова с няколко свои изпълнения на живо. За гостите пя и Атанас Колев, който е и рекламно лице на колекция пролет/лято 2019 на Monni, облечен в стилен костюм от бранда.

3D ревюто, както и снимки от червения килим може да видите ето тук

Колекциите

За рекламно лице на новата си колекция Desizo Monni пък са избрали Благой Георгиев. Като лице на новата колекция пролет-лято 2019, Благой представя лимитирани дизайнерски визии за мъже с индивидуален стил, които искат да изпъкват сред околните.

Костюмите са изработени от лен, коприна, памук и вълна по класическа италианска технология.
Цветовите акценти на колекцията са индиго, минт, виолет и вишна. Със сако в такъв цвят господата ще могат много лесно да придобият класическа, но запомняща се визия. Колекцията много ни харесва, защото моделите не са прекалено изчистени и имат запомнящи се детайли. Брандът е помислил и за безгрижните летни дни и е представил и много свежи съчетания на ризи с бермуди. Може да разгледате новата колекция ето тук .

Новата колекция на Monni пък ни впечатли с младежки дух и изключително интересни съчетания. Освен класически мъжки костюми, подходящи за всеки повод, ще откриете и редица свежи пролетни предложения. Насладте се на колекцията тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *