Champagne & Sparkling Wine Festival за първи път в България

За първи път в България ще се проведе Champagne & Sparkling Wine Festival 

Кога и къде: 20 – 21 ноември в Grand Hotel Millennium Sofia

Започнете празничния сезон с първото издание на Champagne & Sparkling Wine Festival – доза блясък за всички, които искат да избягат от задъханото всекидневие и да попаднат в света на изисканите и класни пенливи напитки и гурме вкусове. 

Champagne & Sparkling Wine Festival ще приема гости на 20 и 21 ноември от 13.00 до 21.00 часа  в  Grand Hotel Millennium Sofia – зали Mozart и Shakespeare. Място излъчващо стил, елегантност и изтънченост. В луксозна и уютна атмосфера, всеки  посетител ще подари на сетивата си неповторимо изживяване и наслада от дегустациите на изискани брандове вина и деликатесни продукти на реномирани световни и български производители. 

Какво ви очаква на Champagne & Sparkling Wine Festival

Естествено, ще стартираме с дегустации от над 100 вида шампанско и пенливи напитки. Подвластни на кредото „Животът е кратък, а „Магия на мехурчетата“ – неустоима“, най-напред ще можете да се насладите на селекция от най-добрите къщи за шампанско от Франция. От шампанското на Франция ще преминем към Италия, Испания, Германия. Ще поглезите сетивата си с Ламбруско, Асти и Просеко от най-висок стил и луксозните балончета на Кава, Кремант и Франчакорта.

За щастие тенденцията на пенливите вина не подминава и България. В дегустациите ще се включат и селектирани серии от вина на  български производители. Ще представят прекрасните си пенливи вина, някои от които отличени с награди от най-престижните световни конкурси.

Като допълнение към селекцията от мехурчета ще се предлагат гурме хапки.

Празненствата предстоят, а с тях и едно вълнуващо и елегантно приключение с посещение на Champagne & Sparkling Wine Festival и необятния свят на мехурчетата с дрескод GOLD!

Един от начините наистина да се утвърдите като познавач на шампанското и пенливите вина е да продължите да опитвате!

20 и 21 ноември от 13.00 до 21.00 часа. в  Grand Hotel Millennium Sofia – зали Mozart и Shakespeare.

Билети :  Champagne and Sparkling Wine Festival

Във връзка с епидемична обстановка породена от пандемията COVID-19 2020 и с цел провеждане на събитието в нормална и спокойна обстановка ще следваме следните противоепидемични мерки.

  • Маски
  • Дезинфекция на повърхностите
  • Дезинфекция и опресняване на въздуха
  • Контролиране на потоците на движение и дистанция
  • Климатизацията на залите е супер модерна и позволява отлична циркулация на въздуха и постоянно опресняване с чист свеж въздух.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *