Bond Girl Style

Над 50 години поредицата филми за Джеймс Бонд вълнува зрителите не само с приключенията на 007, но и с въпроса кое ще е новото Бонд момиче. През годините сме гледали различни Бонд момичета, като общото между тях е, че всички са красиви, опасни и разбира се стилни. Дали ще го видим да излиза от водата в изрязан бански или ще отпива мартини в дизайнерска рокля с дълбоко деколте и дължина до земята, момичето на Джеймс Бонд няма как да остане незабелязано.

25-тият филм от поредицата за Джеймс Бонд вече е факт и от 1 октомври ще бъде по кината. Ние от Atidora имахме удоволствието да бъдем сред първите в България, които гледаха филма на специална прожекция. Смъртта може да почака бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като иконичния Джеймс Бонд, а шокираща тайна заплашва не само да разбие личния свят на агент 007, но и да потопи планетата в хаос. Ако искате да разберете повече за сюжета и за стила на Джеймс Бонд в Смъртта може да почака, може да прочетете статията ни ето тук

Вдъхновени и от стила на незабравимите Бонд момичета, се обръщаме към миналото, за да ви покажем някои от най-впечатляващите им визии:

А ето как ние от Атидора бихме се превъплатили в Бонд момиче:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *