Biolage R.A.W. – серия продукти за грижа за косата с естествени съставки

ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ЕДНО КРАСИВО МЯСТО

И ние искаме да го запазим такова. Но истината е, че искаме и косата ни да бъде красива.

В миналото се налагаше да правим труден избор между двете. Трябваше да избираме между свръхсинтетични продукти, които правят косата ни зашеметяваща („Уау!“ ефект!), или пък да се придържаме към продукти с натурален произход, чиито резултати често се оказваха …ами, доста разочароващи. Но ние сме професионалисти и държим на резултатите.

Сега добрата новина е, че благодарение на Biolage R.A.W, този труден избор вече е в миналото.

Biolage R.A.W. е една иновативна революция и вие със сигурност ще поискате да се присъедините към нея. Създадена от водещи професионалисти в индустрията, Biolage R.A.W е серия от продукти, които се грижат както за великолепния вид на косата ви, така и за цялостното ѝ състояние. Благодарение на изключително високия процент формули с натурален произход (от 70 до 100 %), Biolage R.A.W. създава неповторимо усещане за сетивата в съчетание с наистина професионални резултати. И – да, това са продукти, които доставят истинско удоволствие за сетивата (шампоаните се пенят, знаете колко е важно това за усещането ни докато мием косата си, а ароматите на всички продукти ще ви накарат да ги помните дълго!), а в същото време максимално се грижат и за доброто състояние на природата.

R.A.W. означава Raw (Истински), Authentic (Автентични), Wholesome (Пълноценни)

Продуктите осигуряват обем на косата, подхранват я в дълбочина, интензивно възстановяват косъма и придават блясък. Biolage R.A.W. създава ново измерение на усещането за здрава коса.

Истинската тънкост се крие във възможността на серията от продукти да постигне всичко това, като същевременно запазва естествения си произход в максимална степен. Ние държим да бъдем напълно открити. Затова спазваме обещанието си, че за нашите формули избираме максимално количество естествени съставки. А когато не съществува естествена алтернатива, ние отново се стараем всяка една съставка, която включваме във формулите си, да бъде щадяща към земята – от производството до крайната употреба. Искаме да дадем най-доброто. Както за вашата косата, така и за планетата.

Професионални резултати

Ползите от Biolage R.A.W. се виждат още след първата употреба: косата е хидратирана, стилизира се по-лесно, блестяща е и е видимо по-устойчива на външни фактори.

Рециклирай, поднови

Абсолютно всяка бутилка Biolage R.A.W. (да, и тази на олиото за коса също) е направена от рециклирана след потреблението пластмаса. След като изразходите продукта, бутилките могат да се бъдат отново рециклирани.

Естествен произход

За формулите на Biolage R.A.W считаме, че една съставка има естествен произход, ако първоначалното ѝ състояние е непроменено или е преминало през обработка, но въпреки това е запазило над 50% от молекулярната структура на първоначалния си растителен или минерален източник.

Висока степен на биоразградимост

Това е свойството на органичните вещества да се разграждат бързо и цялостно под влиянието на микроорганизми. Формулите са приготвени от мощни съставки с естествен произход, безникакви силикони, сулфати, парабени и изкуствените оцветители.

Досега никога не е имало възможност за създаване на индивидуални рецепти от такъв начин. Biolage R.A.W. приканва стилистите да демонстрират техническите и артистичните си умения, като измайсторят свои собствени R.A.W. рецепти. За целта имат на разположение глинени маски и подходящи формули с пленяващи аромати, богати текстури и цветове, даващи не само максимален ефект на преживяването, но и зашеметяващи резултати.

След като се направи диагностика на косата, се избира специално подбрана формула, за да се осигурят максимални резултати. Ако е необходим обем, косата ще бъде подсилена със серията Re-Bodify, която съчетава в себе си силата на черния сусам, кивито, джинджифила и каолиновата глина, за да придаде обем. Сухата, изтощена коса ще бъде възродена благодарение на серията Re-Hydrate –  богата, пищна маска, в чийто състав са включени люспи от киноа, мед, мароканска глина и масло от ший.

Изтощената, прекомерно обработвана коса ще бъде изцяло променена след обгрижване със серията Re-Hab. Уникалната смес от годжи бери, юка и каолинова глина бързо придава на косата здравина и блясък. Всяка цялостна професионална грижа може да се допълни с нанасяне на 100-процентовото естествено олио за коса на Biolage R.A.W.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *