Atidora част от отличените в проекта 40 до 40 на Дарик Радио

Какво е 40 до 40?

Преди пет години екипът на Дарик Радио поема предизвикателството да открие онези 40 млади българи, които променят статуквото, пълни са с идеи; онези, които са мислещи и креативни, носят предприемачески дух.

Това са българите до 40 години, които имат значение.
Това са:

Иновативните
Смелите
Мечтателите

От Дарик Радио създават проекта “40 до 40” – в търсене на 40 млади българи до 40 години, които работят в България; създават малки или големи, но важни неща; имат блясък в очите; любопитни са; готови за предизвикателства.

Кой може да бъде отличен в 40 до 40?

Всеки ще има възможност да номинира личност, чиято история и успех смята, че трябва да бъдат споделени, а самите те са в полза на обществото и средата около нас.
Жури, състоящо се от професионалисти в различни сфери на бизнеса и обществения живот, отличава финалистите по предварително изработени критерии.

Отличени могат да бъдат 40-те българи до 40 години, които имат иновативни идеи и ги реализират успешно, работят в различни сфери на обществения и делови живот, вдъхновяват. Трябва да са онези визионери, които са пример за успех и развиват обществото ни в правилната посока.

Atidora част от 40 до 40

За нас от е голяма чест и признание, че вече сме част от голямото семейство на 40 до 40. Много ни радва фактът, че с нашия блог ние вдъхновяваме и успяваме да помогнем на хората около нас. Ако искате да разберете повече, може да видите интервюто ни за Дарик Радио ето тук .

Или да го чуете:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *