Addams Family 2 looks

НАЙ-ШАНТАВОТО СЕМЕЙСТВО СЕ ЗАВРЪЩА В КИНАТА

В Семейство Адамс 2 Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях. За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Ние от Atidora имахме удоволствието да гледаме филма и вдъхновени от него, решихме да ви покажем модерни версии на визии на героите. Миналата година ви показахме как да си направите грим като Мортиша и Уенсди. Може да си припомните повече тук.

Ето ги и нашите модерните интерпретации на визиите на това страхотно семейство!

GOMEZ ADDAMS

MORTICIA ADDAMS

WEDNESDAY ADDAMS

PUGSLEY ADDAMS

Ако се чудите как да с емаскирате за Хелоуин, предишната ни статия е точно за вас! В нея ви разкахме как да се превърнете като семейство Адамс за празника. Вижте я тук

Режисьори на Семейство Адамс 2 са Конрад Върнън и Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Мат Либерман, по образите, създадени от Чарлз Адамс. Взимаме най-„мизерното“ си настроение и се отправяме на пътешествие със Семейство Адамс 2 само в кината от 8 октомври.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *