3 любими летни продукта от Parfimo.bg, които ще използваме и през есента

Есента вече е тук. Специално по желание на вас нашите читатели, ви представяме 3 бюджетни летни продукта, които може да използвате и през новия сезон. Отново се доверихме на Parfimo.bg, защото в него всичко е с гарантирано качество и на добра цена.

RIMMEL LONDON MATCH PERFECTION SPF20

Въпреки че през есента не се излагаме толкова дълго на слънце, е важно фон дьо тенът ни да бъде със слънцезащитен фактор. Харесваме този на RIMMEL LONDON, защото е много покривен, а стои естествено върху кожата. Ако не сте запознати с този английски бранд, задължително трябва да го направите. RIMMEL LONDON предлага изключително качествени продукти, на много добри цени. Разгледайте продуктите ето тук.

WET N WILD COLOR ICON EYESHADOW COLLECTION

Друг бранд, в който сме влюбени е Wet n Wild. Тази палитра сенки за очи веднага ни спечели с наситените си и дълготрайни цветове. Голямо улеснение е и четката, с която сенките се нанасят изключително лесно. Тези ярки нюанси бяха много подходящи за лятото, но може да експериментирате с тях и през есента. Поставете запомнящ се акцент на вашата визия, като заложите на клепачи в ярки цветове.

Ако харесвате по нежни нюанси, Wet n Wild предлага и такива палитри. Разгледайте продуктите на бранда ето тук

XPEL TEA TREE TEA TREE & PEPPERMINT DEEP MOISTURISING FOOT PACK

Не трябва да забравяме за грижата за краката. При смяна на сезоните и преминаване от сандали и чехли към кецове и ботуши, трябва да обърнем по-голямо внимание на грижата за стъпалата. Ние открихме решението с XPEL TEA TREE TEA TREE & PEPPERMINT DEEP MOISTURISING FOOT PACK. Тази хидратираща грижа за стъпалата е много ефективна. Само за 20 мин., кожата на краката ви ще бъде хидратирана, мека и нежна. За първи път изпробвахме продукти на Xpel и останахме много доволни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *