Шоколадов тен, по-нежна и защитена кожа само за 5 дни с Choco Body и Coco Body

Любимите ни NutriWhite – Качествена Натурална Козметика ни подариха два свои страхотни продукта, на които ще посветим този пост. Прогнозата за времето ни обещава още доста слънчеви дни и лятно настроение, така че е идеалното време да им се доверите и да ги опитате и вие.

А те са…Coco Body слънцезащитен лосион с 30 SPF, UVA&UVB защита и е предназначен за хора, с кожа склонна към лесно изгаряне. Choco Body – олио за тен със 100% био масла, за копринено нежна и сияйна кожа.

Ние сме възхитени от бранда и неговите продукти. Може би си спомняте нашия опит с натуралния кокосов въглен на NutriWhite. Ако не сте прочели статията ни за него, може да го направите тук. Когато получихме тези страхотни летни изкушения, нямахме търпение да ги опитаме, защото очаквахме да са страхотни и те напълно покриха очакванията ни.

В последната седмица ние използвахме и двата продукта и сме удивени от бързия и качествен резултат. Като блогъри, имаме възможността да тестваме много и различни продукти и да направим сравнение между тях. Продуктите на NutriWhite са едни от най-добрите, които сме използвали!

Шоколадов тен, по-нежна и защитена кожа само за 5 дни с Choco Body и Coco Body…да, наистина е възможно! Точно за 5 дни ние постигнахме прекрасен летен загар, кожата е мека и хидратирана, а продуктите не оставят мазни следи или петна. Може да ги ползвате на плаж, на басейн, в солариум. Нанасят се много лесно, попиват в кожата и имат много приятен аромат. След намазваме с тях може веднага да влезете във водата.

Тенът е напълно равномерен, няма да останете с по тъмни или светли петна, както и да имате места, които да изгорят. Много е важно, след плаж, кожата да бъде добре хидратирана и подхранена, за да не изсъхне и да започне да се бели. При тези продукти нямате този проблем и това е едно от най-големите им предимства. Още в момента на нанасянето ще усетите, че кожата е кадифено гладка. Тя остава такава и след плаж и душ и няма нужда от допълнителни продукти.

И двата продукта са натурални, нямат химикали или алергени. Няма да предизвикат кожно раздразнение и на хора с чувствителна кожа. Те са със 100% органични и био масла и веднага ще усетите разликата с продуктите, които не са био.

Може да разгледате продуктите тук

Ние определено се влюбихме в тях и ви ги препоръчваме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *