ФИЛМИТЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГЛЕДАМЕ

TENET

Най-новата продукция на Кристофър Нолан  бе отлагана няколко пъти заради пандемията, но най-накрая ще можем да го гледаме на голям екран. Премиерата му в САЩ е на 3 септември, а у нас излиза дори по-рано.

В него Джон Дейвид Уошингтън играе таен агент, който научава, че съществуват мистериозни оръжия, които връщат времето назад. Така той се отправя на мисия, за да открие садистичен украински дилър, изигран от Кенет Брана. Tenet е филм в стил Джеймс Бонд, който съчетава себе си „Завръщане в бъдещето 2“ и „На ръба на утрешния ден“. Останалите звезди са Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Димпъл Кападия и Майкъл Кийн. 

MULAN

Световно признатият режисьор Ники Каро връща за нов живот епичната история на Дисни за легендарния войн на Китай Мулан. В нея безстрашна млада жена рискува всичко от любов към семейството и страната й, за да стане един от най-великите войни, които Китай е познавал.
Когато императорът на Китай издава указ, който гласи, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в имперската армия, за да защитава страната от нашествията на севера, Хуа Мулан, най-голямата дъщеря на уважаван войн, решава да заеме мястото на болния си баща. Маскирана като мъж на име Хуа Джун, тя изучава всяка част от пътя на истинските войни и впряга цялата си вътрешна сила, за да разгърне пълния си потенциал. Това е епично пътешествие, което ще я превърне в легендарен войн и ще й спечели уважението на цялата нация и гордостта на баща й.

В Мулан участва международен актьорски състав, който включва
Лю Ифей като Мулан, Дони Йен като командира Тунг, Джейсън Скот Лий в ролята на Бори Кан и др. Режисьор на филма е Ники Каро, а сценаристи на Мулан са Рик Джафа и Аманда Силвър; Елизабет Мартин и Лорън Хайнек. Филмът е базиран на поемата „Баладата за Мулан“. Ставаме част от легендата за Мулан от 11 септември само в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

THE KING`S MAN

Матю Вон, който вече режисира два филма за „Кингсмен“ – през 2014 и 2017, се завръща с предистория на екшън комедията, развиваща се във времето на Първата световна война. „Най-отвратителните престъпници“ в света създават съюз, чрез който да се възползват от настаналия хаос в света. В същото време аристократът, изигран от Ралф Файнс, и неговото протеже – Харис Дикинсън, създават своя собствена разузнавателна агенция.

Имайки предвид, че Файнс игра шпионин в „The Avengers“ и ръководител на тайните служби в последните филми за Джеймс Бонд, сигурно знае отлично какво прави и тук. Ще му помагат Джема Артъртън, Стенли Тучи, Матю Гууд и Джимън Хунсо.Премиерата на филма е на 16 септември.

THE DEVIL ALL THE TIME

Холанд е младеж, тласнат към прояви на насилие, Кларк играе фотограф, Райли Киоу играе красивата кралица в сюжетното действие, а Стан е шериф-престъпник. Но актьорската игра, за която всички ще говорят, е тази на Патинсън – злият проповедник.

Антонио Кампос ще ни изненада в Netflix на 16 септември с готическия си трилър „The Devil All The Time“. Актьорският състав е един от най-добрите за тази година – Том Холанд, Робърт Патинсън, Бил Скарсгард, Себастиан Стан, Елайза Сканлън, Джейсън Кларк и други. Продукцията представлява адаптация на едноименния роман на Доналд Рей Полък и разказва за престъпленията и корупцията в малко религиозно общество в градче в Охайо. Действието протича между Втората световна и Виетнамската война.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *