Тенденции при грима за баловете от топ гримьора Деляна Георгиева

Деляна Георгиева е страшно талантлив гримьор и ние сме просто очаровани от нейната работа. С нея се запознахме точно преди година, покрай блога и веднага си допаднахме.Тя е изключително слънчева и позитивна, а както ще видите от снимките й и много красива дама. От няколко месеца тя е майка на прекрасната Ния. Нейните страхотни гримове може да разгледате в инстаграм профилите: d.e.l.y.a.n.a / makeupbyd.e.l.y.a.n.a

Скоро ще ви разкажем повече за нея в отделна статия, а днес тя ще ни сподели кои са най-горещите тенденции при грима за баловете. Много й благодарим, че отдели време, въпреки страшно натоварения си график, за да сподели с нас и вас най-актуалното от света на грима в момента. Прочете какво ни разказа тя:

Здравейте прекрасни момичета!

Благодаря ви, че ми давате възможността да споделя с вас и вашите последователи грим тенденциите за баловете тази година. Както се наблюдава в световен мащаб, по-нежното и по-естественото, се предпочита все повече за такива събития. Така естествената красота се запазва и красивите черти се подчертават, без да е прекалено натрапчиво. Аз всяка година предварително се свързвам с всяко от моите момичета, като искам да ми изпратят снимка на тяхната рокля и също да чуя каква е тяхната идея за визията им в този ден.

Моето мнение е, че по баловете главният акцент е роклята. С всяка изминала година виждаме все повече ‘Glitz’ като роклите са все по-бляскави. За мен ако гримът, прическата и роклята са WOW, този WOW ефект, който всяко от нещата дава, вкупом се губи. Сега ще ви покажа няколко визии, които смятам, че са подходящи за този повод.

Първият грим, който виждате е нежен с лек ментов акцент. Тук ние избрахме семплото с допълнение от лек цвят, който се съчетава с цвета на роклята. Ако цветът на роклята е по-изкрящ, е добре гримът да е в по-неутралната гама, придружен с акцент, който да се съчетае със самата рокля.

Втората визия е подобна, но акцентът е само на долния клепач, а отгоре съм направила нежен half cut crease в неутрални цветове. Тази техника много отваря окото, особено при хора с по-малък мобилен клепач.

За мен хубави мигли на лента са задължителни, независимо колко нежен или тежък е гримът. Те завършват цялостната визия и трябва да се подбератвнимателно правилните спрямо окото и грима. При хора с паднал клепач, особено, при които е правен cut crease или half cut crease, слагането на мигли е задължително, защото този изкуствен crease много изпъква и ако няма мигли изглежда незавършено.

Имам и момичета, които са по-дръзки и искат нещо по-ярко, като например червено червило. Тази година момичетата, които са с по -нюд или черни рокли, избират отново семпли очи, но подчертани устни. Червеното си е класика, все пак! Ако роклята Ви е в тези цветове сте по-свободни от към избор на цветове и това дали да бъде нюд или цветен гримът.

Помнете, че в такъв ден ‘less is more’ не прекалявайте с всичко за да сте неотразими!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *