СПИРАЛА ЗА ЕКСТРЕМЕН ОБЕМ BIG BOLD EXTREME ULTIMATE VOLUME MASCARA

Кутията на MOIATAKOZMETIKA за месец май

Като бюти експерти на MOIATAKOZMETIKA в този пост разказваме за кутията за месец май. Главен герой в нея е спиралата Big Bold Extreme Mascara на ISADORA.

За нея можем да кажем, че освен, че изглежда страхотно прави и миглите впечатляващи. Тази спирала е предназначена да придава екстремен обем на миглите. Формулата е с микровлакна, а самата спирала е 3в1 – удължава, уплътнява и подчертава миглите. Спиралата се нанася изключително лесно, а текстурата ѝ е лека и кремообразна. Нанася се изключително лесно и придава наситен черен цвят на миглите.

Big Bold Extreme Mascara

Тайната в лесното ѝ нанасяне се крие в четката от ново поколение, която комбинира къси и дълги власинки и вдлъбнатините. Благодарение на това спиралата придава екстремен обем. Късите власинки осигуряват незабавен обем при нанасяне, а дългите разделят и удължават перфектно миглите.Вдлъбнатините позволяват наслагване на спиралата. Дори най-късите косъмчета се приглаждат.

Иновативна спирала гарантира дори и до 100% по-дълги и гъсти мигли, които омагьосват с пленителен външен вид.

Препоръчваме тази спирала на всички дами, които искат да постигнат зашеметяващ поглед без никакви залепнали мигли. Спиралата се предлага на цена от 34лв и е една наистина добра инвестиция. Може да я откриете ето тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *