Сериали: Невъзможните

Нов оригинален фантастичен сериал на HBO, създаден от Джос Уидън (Бъфи: убийцата на вампири, Отмъстителите)

Невъзможните проследява група жени със свръхестествени способности, а действието е ситуирано в последните години от управлението на кралица Виктория в Англия.

Новият драматичен сериал на HBO Невъзможните ще дебютира този април в стрийминг платформата HBO GO и HBO Max в Европа и в Щатите. Невъзможните е епична научно-фантастична драма за група жени от Викторианскaта епоха, които се оказват с необичайни способности, безмилостни врагове и мисия, която може да промени хода на световните събития. Наричани ‚докоснатите‘ тези дами се опитват да отстояват правата на неоправданите и да защитава тези, които са като тях. Главните роли са поверени на Лаура Донъли (Толкин, Британия, Друговремец) и Ан Скели (Викинги, Смърт и славеи), съответно като Амалия Тру, мистериозна вдовица с бойни умения и Пенънс Адеър, блестящ млад изобретател.

Действието на сериала се развива в шест епизода, а създателите му обясняват избора на заглавието с описание на силите и странността на героите, която произтича от тях – те са хора, които не е трябвало да съществуват по силата на логиката, те са неестествени и това ги прави в очите на другите невъзможни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *