СЕМЕЙНИ КЮТЕЦИ

семейни кютеци

СЕМЕЙНИ КЮТЕЦИ ПОЛУЧИ ЕДНА ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ ОЦЕНКИ ОТ ROTTEN TOMATOES

Новата нестандартна комедия Семейни кютеци, която атакува кината от този петък  – 1 март, бе отличена със „Сертификат за свежест“ от една от най-авторитетните онлайн платформи, отразяваща оценките и рецензиите на филмовите критици – Rotten Tomatoes. В резултат на положителните коментари на най-уважаваните специалисти в киноиндустрията „доматометърът“ на сайта показа рейтинг от впечатляващите 94% в ползва на филма, който са достигали грандиозни продукции като филмите от сагата Междузвездни войни, Отмъстителите и Как да си дресираш дракон. Това  е поредният знак за високите очаквания към необикновения му сюжет, както и доказателство за нестандартния полъх, който филмът притежава.

Сюжетът

Семейни кютеци е продукция с комедийно-драматичен характер, вдъхновена от реалните събития в живота на суперзвездата от световния кеч Пейдж. Във филма зрителите ще видят историята на бившия гангстер Рики и неговото необичайно семейство. Той заедно със съпругата си Джулия, дъщеря си Пейдж и сина си Зак изкарват прехраната си, борейки се заедно на малки кеч турнири на местно ниво. Когато Пейдж и Зак получават уникалната възможност да се явят на прослушване за Световната федерация по кеч, семейството най-сетне вижда, че има шанс най-смелите им мечти да се превърнат в реалност.

COOL AND NOT COOL

COOL

семейни кютеци

Според нас това е най-добрият филм на WWE до сега. За разлика от Пехотинецът и 12 рунда, в този филм наистина има смисъл и е разказана една човешка история. Акцентът е върху трудностите, през които преминават взаимотношенията на Пейдж с брат й, когато вземат само нея в WWE.

NOT COOL

Това, което не ни хареса във филма, който претендира да е биографичен, е че са изопачени грубо реалните събития. Пейдж е представена като скромно момиче от затънтен английски град, което с трудности постига мечтите си. Анти-образ на изрусените и празноглави диви на WWE, които парадират само с разголените си тела. В действителност Пейдж е една от най-провокативните диви в световната федерация по кеч, с най-разголени и порнографски снимки и просташко поведение. Образът на доброто и свенливо момиче, явно не се е връзвал с пентаграма по костюма на истинската дива от федерацията и удобно във филма е подменен от рок тениска.

семейни кютеци

Но най-несправедливо във филма, е представен мачът на Пейдж за титлата срещу тогавашната шампионка A J Lee. Ние сме гледали този мач и както сами може да видите по снимките, A J Lee е два пъти по-дребна от Пейдж , като това е и най-дребната дива в цялата история на WWE. Във филма  A J Lee е представена като зла лелка, сипеща обиди наоколо, с видимо физическо превъзходство над Пейдж.

семейни кютеци

И последно, по холивудски, има мааaaaлка разлика между визиите на дивите във филма и тези от WWE.

семейни кютеци

Сценарист и режисьор на Семейни кютеци е Стивън Мърчант (Офисът, Cemetery Junction). Освен като част от актьорския състав на филма, Дуейн Джонсън (Небостъргачът, Бързи и яростни 8) участва в Семейни кютеци и в качеството си на продуцент заедно с Кевин Мишър, Дани Гарсия, Стивън Мърчант и Майкъл Дж. Луиси. Изпълнителни продуценти са Анди Бърман, Хирам Харсия, Даниел Батсек, Трейси Джоузеф, Дейвид Косе и Родри Томас. Във филма участват и Флорънс Пю, Лина Хийди, Ник Фрост, Джак Лоудън, Винс Вон и др. Тук трябва да споменем, че това е една от най-добрите роли на Лина Хийди и се справя чудесно като майката-отрепка на Пейдж.

семейни кютеци

Семейни кютеци ще отупа кината от този петък – 1 март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *