Препоръчано от Atidora : ProNails Premium салон Beauty Factory 23

ProNails Premium Концепцията в грижата за перфектния маникюр вече и в София

Selena ES представи за пръв път в София една нова и различна премиум концепция в грижата за перфектният маникюр в партньорство с най-иновативната белгийска марка ProNails .

Новият ProNails Premium Салон Beauty Factory 23 отвори врати в София, а събитие по повод представянето му и обявяването на новите цветни колекции от ProNails събра гости от медийните среди, известни блогъри, модни инфлуенсъри и журналисти, сред които бяхме и ние от Atidora.

Това е първият PRONAILS PREMIUM Салон и академия  в София, който ще зарадва почитателите на бранда и ще открие нов свят в грижата за ноктите, ръцете и ходилата с истински качествени и ефективни продукти. А  ProNails Академията ще подготвя начинаещи маникюристи и ще усъвършенства специалистите с нови знания и ценни умения.

Уникално преживяване в салона за красота

 PRONAILS PREMIUM Салонът предлага уникално преживяване в красива среда, където веднага ще се почувствате като у дома си и ще можете да се отдадете на насладата от заслуженото време за себе си.

 Премиум професионално обслужване и висококачествни продукти

Във всеки PRONAILS PREMIUM САЛОН, независимо в коя част на света, можете да разчитате на изключително добре обучени експерти професионалисти, които да ви предложат първокласни услуги с професионални продукти от най-високо качество.

 Иновации и тенденции

Можете да избирате между най-актуалните и иновативни услуги за нокти със сезонните нови цветове на ProNails, за да подчертаете естествената си красота и да изразите личния си стил.

Персонално отношение и експертни съвети за красота

 Можете да се насладите на изключително личен подход и високо ниво на обслужване, които отговарят на всички ваши  нужди. Ще получите персонализирани експертни съвети за перфектно изглеждащи нокти, ръце и безупречни ходила през цялата година.

Професионални продукти за изключителна домашна грижа

ProNails предлага атрактивни продукти за домашна грижа във всеки свои представителен салон, така че да се насладите на професионалното качество у дома.

А какви са новите тенденции в маникюра, ще ви опишем много скоро в нов пост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *