Препоръчано от Atidora: фитнес меню от Incanto

Винаги, когато можем да отскочим до Бургас, ние от Atidora си открадваме време да се насладим на един красив оазис, обсипан със светлинки, уютна атмосфера и изключително вкусна храна! Възхитени сме не само от храната, а и от отношението, обслужването и прекрасния му екип! Атмосферата е бохемска и романтична и времето, прекарано там минава неусетно! Сигурно се досещате, че става въпрос за Incanto. Вече сме ви споделяли в блога за това любимо няше място. Може да си припомните статията ето тук.

Incanto заслужено заема своето място в рубриката ни „Препоръчано от Atidora“, в която селектираме най-добрите заведения, места и брандове. Като сертифицирани нутриционисти с акцент към спортно хранене, ние от Atidora, сме изключително щастливи да ви съобщим, че Incanto вече предлага фитнес меню. Сигурни сме, че то ще се превърне в любимо на всички почитатели на здравословното хранене и активния начин на живот.

В опита си на нутриционисти, ние сме разбрали колко е важно да следим не само калориите, но и съотношението между белтъчини, мазнини и въглехидрати във всяка порция. Във фитнес менюто на Incanto, този проблем е решен и към всяко ястие е упомената тази информация.

Фитнес менюто на Incanto- здравословно, нискокалорийно и под 550 kCal

Всяко ястие от фитнес менюто на Incanto е под 550 kCal, като продуктите, които се използват са качествени, свежи и добре подбрани. Това за нас като нутриционисти е изключително важно, защото ние всички наистина сме това, което ядем. Чистите храни са в основата на здравословния и балансиран начин на живот.

Разгледайте страхотното фитнес меню

Трите ястия, които ние веднага бихме опитали са:

1 Купа Баланс! Отличен вкус и божествен аромат, събрани само в 361 калории! Една от съставките й са скаридите. Те са изключително полезни и подобряват състоянието на кожата, ноктите и косата. Kлeткитe и тъкaнитe пocтoяннo ce oбнoвявaт пoд дeйcтвиeтo нa cилния ecтecтвeн aнтиoкcидaнт acтaкcaнтин, кoйтo пpидaвa нa тeзи мopcки дapoвe чepвeникaвa oкpacкa.

2 Купа Плосък корем с кейл салата, авокадо, морков, печен нахут, варено яйце белтъчини – 20г, мазнини – 23г, въглихидрати – 24г, калории – 364 kCaL. Кейлът е един от най-мощните антиоксиданти на света. Тази суперхрана е с високо съдържание на фибри, грижи се за здравето на костите и мозъка и определено трябва да стане част от менюто ви.

3. Диетично говеждо с орехи, спанак на пара и боровинки, само 472 kCal. Тук много ни харесва комбинацията от говеждо и боровинки. В никакъв случай няма да сгрешите ако я опитате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *