Мошенички от класа и игра за страхотни награди от филма

Мошенички от класа

Ако никога не сте си представяли, че измамата може да е поднесена със стил, изпълнена със скрита мъдрост и приложена от страхотни жени, време е да се срещнете с две Мошенички от класа, които ще ви опровергаят завинаги!

През месец май се задава една взривоопасна комбинация от много смях, подли мошенически номера и двете прелестни дами Ан Хатауей и Ребъл Уилсън, които ще научат старите кучета на нови трикове.

В изключително забавната нова комедия Мошенички от класа, Ан Хатауей и Ребъл Уилсън влизат в ролите на две жени, концентрирали целия си потенциал върху идеята да властват над мъжете с единствената цел да се сдобият с колкото се може повече… пари. Пътят до абсолютното съвършенство в света на подлостта е труден, но пред двете се отваря възможността да обединят силите си и следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“. След професионалния инструктаж по изкуство на измамата, който Джоузефин (Ан Хатауей) предава със завиден авторитет на недостатъчно обиграната Пени (Ребъл Уилсън), започва смело приключение, което ще постави двете едновременно в ролята на съпернички и партньорки. Дали ще последва знаменит успех или манипулативните им стратегии ще бъдат увенчани с грандиозен провал, ще разберем съвсем скоро.

Мошенички от класа ще ви научат на някои тънкости в занаята от 10 май само в кината.

Игра за награди!

Тъй като ние определено сме едно страхотно „разбойническо дуо“ и нямаме търпение да гледаме филма, заедно с Форум филм решихме да ви зарадваме със страхотни награди от филма. От днес 6 май до 10 май може да се включите в двете ни игри на facebook и instagram и да спечелите уникални награди от филма.

Победителките ще се сдобият с луксозни златисти фишута и елегантни златисти несесери. Те ще бъдат особено актуални през летния сезон, защото с фишутата може да постигнете много различни визии. Ние от атидора ви представяме две идеи да ги носите на врата или на главата си. Може да ги добавите и като аксесоар към дамска чанта или да ги разхождате на китката си като гривна. Несесерите са много красиви и елегантни, могат да се използват и като клъчове за парти, може да ги вземете дори на плажа.

Успех на всички разбойнички! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *