Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят

как да си дресираш дракон тайнствения свят

DreamWorks Animation представя дългоочакваната кулминация на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“.

Ако смятате, че ние от Atidora обичаме само хоръри, може би ще ви изненадаме, като ви споделим, че „Как да си дресираш дракон“ е една от любимите ни анимации. Ние гледаме абсолютно всякакви филми, но за съжаление повечето са безсмислени и дори не си струва да ги коментираме. За сметка на това обаче в поредицата „Как да си дресираш дракон“ има много повече пластове и смисъл, от колкото в повечето филми, създадени през последните години.

Ние гледахме най-новата част от поредицата – „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ на медийна премиера, а от 1 февруари филмът идва в кината на 2D, 3D, IMAX и 4DX. Силно го препоръчваме на малки и големи, защото е изключително забавен и интересен. Всички деца, които присъстваха днес бяха много развълнувани и доволни и няма да скрием, че и нас филмчето много ни разсмя.

как да си дресираш дракон тайнствения свят

Невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон Нощен бяс, се превъръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата. В тази част на „Как да си дресираш дракон“ има смешни и страшни дракони, много приключения, нови злодеи и много любов.

Хълцук и Беззъб най-накрая ще открият истинските си съдби: вождът на селото като владетел на Бърк заедно с Астрид и драконът – като лидер на своя вид. Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали до сега. Тя, както и появата на женската Светъл бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега.

Режисьорът Дийн Деблоа се завръща заедно с целия актьорски състав за следващата част от поредицата, а именно – Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят. Филмът е продуциран от Брад Луис (Рататуи, Мравката Z), както и от продуцента на филмите от поредицата Как да си дресираш дракон Бони Арнолд (Играта на играчките, Тарзан).

В края на поста отново споделяме на кратко, кое е COOL/NOT COOL. Държим да отбелижим, че има филми, на които всичко им e COOL и този е един от тях !

как да си дресираш дракон тайнствения свят
как да си дресираш дракон тайнствения свят
как да си дресираш дракон тайнствения свят
как да си дресираш дракон тайнствения свят
как да си дресираш дракон тайнствения свят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *