Детокс с Immunodetox

Какво е детокс и защо се нуждаем от него?

Най-общо казано, детоксикацията е процес, при който променяме хранителните си навици, за да изчистим тялото си от токсини. Тези промени обикновено включват въздържане от определени вредни храни с цел оптимизиране на жизнените процеси. Средата, в която живеем, нездравословното хранене, липсата на качествен сън и стресът са определящи за отслабването на имунната система.

Токсини са всички вещества, които могат да имат отровно действие или са с отрицателни последици за здравето. Токсини могат да бъдат тежки метали, химикали, замърсители, изкуствени хранителни съставки, пестициди и отрови, които причиняват увреждане на тялото. Ние сме в постоянен контакт с вредни организми и замърсители. Те са в питейната вода, в храната и във въздуха – невъзможно е да избегнем тотално влиянието им. Най-голямата вреда за здравето ни, обаче не идва от фактът, че постоянно сме изложени на вредни влияния, а от това, че токсините имат кумулативен ефект – натрупват се в тялото и трябва да се отделят периодично.

Ето някои от признаците, че се нуждаете от детокс :

Обложен език, лош дъх;
Задържане на течности, чувство за подуване на крайниците или лицето;
Дисбаланс в теглото, натрупване на мазнини;
Увеличен апетит, проблеми с кръвната захар;
Симптоми от страна на стомаха, черния дроб, жлъчния мехур, панкреаса или червата;
Киселини, запек, подуване и тежест в коремната кухина;
Топли вълни, прекомерно изпотяване;
Обриви, петна или сърбеж на кожата;
Сутрешна умора, която не се влияе от количеството на съня;
Безсъние, ранни събуждания;
Трудно съсредоточаване, проблеми с рутинните задачи;
Понижен имунитет, често боледуване, различни инфекции;
Повишено нервно-психическо напрежение, стрес, тревожност;

Детокс с Immunodetox

За оптимални резултати за детокс и подсилване на имунитета, ние се доверихме на едни страхотни натурални продукти – Immunodetox Те предлагат вкусна серия натурални, здравословни, био продукти, които са много полезни и страшно вкусни. Продуктите на Immunodetox са приятел в борбата с излишното тегло, силния апетит, желанието за сладко, задържането на вода, слабия имунитет, бавния метаболизъм, липсата на енергия, натрупването на токсини, синдрома на раздразненото дебело черво.

Immunodetox комбинира натурален пчелен мед с най-силните и полезни суперхрани известни в историята, за да ви предоставят една уникална комбинация с хиляди полезни свойства и то в три различни разновидности.

Hunger killer е иновативен, здравословен биологичен продукт от натурален пчелен мед, изобилие от растителни фибри, Кайенски червен пипер и канела. Той редуцира глада и желанието за сладко, очиства шлаките, подобрява цялостното състояние на храносмилателната система, регулира нивата на кръвната захар и засилва работата на имунитета и метаболизма. 

Metabolism booster е мощна билкова смес от домашен пчелен мед, най-силният Японски зелен чай “Сенча” и най-мощната супер храна – водораслото “Спирулина”, което е използвано за храна в космоса. Също така съдържа още 5 метаболитни и детоксикиращи билки, сред които джинджифил и куркума. Формулата му въздейства върху метаболитния капацитет на организма, понижаването на телесното тегло и подкожните мазнини, естествената детоксикация на кръвта, черния дроб и червата, a освен това е и ужасно мощен антиоксидант.

Immunodetox е продукт, побиращ в себе си няколко от 13те чудеса на храните, а именно – мед, джинджифил и куркума. В съдържанието му са включени още 4 суперхрани, а действието му е комплексно. Освен перфектния био имуностимулатор, той е мощен детоксикатор и източник на много витамини и минерали, които дават тонус и сила през целия ден.

Продуктите са изключително ефикасни ние ги обожаваме ! Може да изберете само един или да ги комбинирате, но при всяко положение ще си подарите здраве и енергия само след 14 дни !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *