Грим за Хелоуин: Мортиша и Уенсди от Семейство Адамс

Happy Halloween на всички влюбени в този празник. Днес освен, че е Halloween, имаме и още един повод да бъдем в празнично настроение. От 31 октомври странниците от семейство Адамс се завръщат на голям екран, за да ни запознаят с още по-необичайни похвати за сплотяване на семейство.

Ние получихме страхотното предложение, да си партнираме със „Семейство Адамс“ и толкова много се зарадвахме, защото сме абсолютни фенове на щурото семейство още от деца. Те са толкова странни, че изобщо не е странно, че са ни любими! 

Семейство Адамс са една от най-колоритните фамилии на всички времена, както заради семейните ценности, които са извън всякакви общоприети норми и стандарти, така и заради любопитството, което провокират от първата си поява до ден днешен. Още с дебюта си през 1938 г. като рисунки в The New Yorker, създадените от Чарлз Адамс образи се превръщат в абсолютен хит. През следващите години, чрез множеството проявления, през които преминават героите, Семейство Адамс се превръща в попкултурен феномен и се утвърждава като едно от „любимите семейства на Америка“, а емблематичната им музикална тема няма как да напусне съзнанието ви, веднъж попаднала там.

Решихме да ви покажем как да се превъплътите в Мортиша и Уенсди, така както са изобразени в анимацията. За изпълнението на тази задача ни помогнаха страхотните гримъори на Radiant Professional Make Up.

За да постихнете и двете визии, основното е, че трябва да използвате много светъл фон дъо тен и коректор и да подчертаете очите си с черни и сиви сенки. За Мортиша трябва да направите силно изразени скули и червено червило. Не забравяйте да заоблите формата на веждите си. Завършете визията си като използвате черна рокля.

За Уенсди трябва да направите кръгли клепачи в тъмно сиво и черно. Веждите на Уенсди са доста прави, а устата й винаги е много бледа. Уенсди е облечена в емблематичната си черна рокля с бяла якичка. Може да си потърсите такава по магазините или просто да сложите бяла яка на някоя черна рокля. Важно е да не пропуснете да сплетете косата си на две плитки.

И двете визии са много лесни, но много впечатлителни. Ако още не знаете как да се маскирате, ето ги нашите предложения.

Семейство Адамс ви очаква в кината за Хелоуин на 3D!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *