Вино: София ще бъде винената столица на Балканите

9-ият Балкански винен фестивал отваря врати от 17 до 19 септември 2020 г. пред НДК на открито, точно за празника на град София!


Какво по-добро предложение за четвъртък и петък вечер (от 17:00 до 22:00 часа) и за събота (от 13:00 до 22:00 часа) от невероятната атмосфера на Фестивала!

През 2019 г. хиляди жители и гости на столицата се насладиха на над 1000 вина от повече от 100 изби от България, Балканите и света. През септември 2020 г. в сърцето на София отново ще се издигне “Виненото градче” на Балканския винен фестивал, за да ви срещне с най-интересните, любопитни и вълнуващи вина от България, Балканите и региона.

Уникалният фестивал на открито пред НДК ви кани да споделите топлите септемврийски вечери с приятели, музика и изкуство в цели три дни – четвъртък, петък и събота!

Опитайте най-добрите вина и деликатеси, които Балканите могат да предложат, в специалните национални павилиони.

За първи път: кулинарна зона с разнообразни предложения и място за почивка.

Обогатете винената си култура със специалната селекция с вина, спечелили трофеите на 9-ия Балкански винен конкурс, който през 2020 г. гостува в Белград, Сърбия.


Очаква ни страхотен градски фестивал с много и различни вина, музика и забавление – един страхотен начин да прекараме един дълък винен уикенд в София.

Вземи своите билети от:
ЕPAYGO – Билети и Събития 👉 https://bit.ly/2ZM3Dzz
Bilet Bg / Билет Бг 👉 https://bit.ly/32F9kBu
EVENTIM 👉 https://bit.ly/BIWCF2020


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *