Био Лавандулова и Био Розова вода от InaEssentials

InaEssentials


InaEssentials е от онези брандове, които са особено близки на сърцето ни, поради няколко причини. Първата е, че  това е фамилна фирма, която повече от десетилетие се занимава с биологично земеделие и биологична преработка на етерично-маслени култури. Втората е, че това е българска фирма, която вярва, че природата е създала всичко, което е необходимо за хармонията и здравето на човека. Вярва, че изключителните терапевтични свойства на етерично-маслените растения се запазват само при условията на отглеждането им без пестициди и химикали, при отглеждането им с любов и социална ангажираност. Това са нещата, в които вярваме и ние.

Ето защо сигурно няма да се изненадате, че когато от InaEssentials ни предложиха да сме брандамбасадори, ние приехме веднага. Няма да се изненадате и когато разберете, че всички етерични масла и флорални води, които предлагат, са получени по метода на водопарна дестилация и са 100% натурални и биологично чисти.

Био Лавандулова и Био Розова вода

Като блогъри за нас е изключително важно как се грижим за кожата си и какви продукти използваме. Още първия път когато използвахме Био Розовата и Био Лавандуловата вода ние усетихме разликата. Полезните им свойства са толкова много, че не сме сигурни, че могат да се поберат в един пост. И двете био води имат тонизиращо и овлажняващо действие. Био Розовата и Био Лавандуловата вода имат много приятен аромат, който отпуска и успокоява. Те са подходящи за всеки тип кожа и коса. Имат противовъзпалително действие и предотвратяват появата на акне. Ако получавате раздразнения на кожата или парене при дегримиране, със сигурност трябва да изпробвате тези продукти. Имат много успокоително действие.

Стъклените бутилки тип спрей са много подходящи за тонизиране през деня. Може да напръскате лицето си веднъж или два пъти дневно и веднага ще се почувствате освежени.

Ако обичате ароматерапията, задължително напръскате и  възглавницата или завивките си. Усещането е уникално.

10% намаление с код atidora10

Ако сте решили да изпробвате продуктите, може да ги поръчате от тук
https://inaessentials.com/collections/all

и да използвате промокод atidora10 и ще получите 10% намаление от цената на продукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *