Кино: Аладин с приказна гала премиера

Вижте стила на звездите на червения килим

На 21 май в забележителната атмосфера на сградата – символ на холивудската филмова история в Лос Анджелис „Ел Капитан“, се състоя световната гала премиера на Аладин.

Грандиозното събитие събра на едно място стотици фенове, световни знаменитости и прекрасния творчески екип на продукцията. Повлияна от духа на ориента и вдъхновена от изключителната уникалност на една от вечните класики на Дисни, обстановката не само официално отбеляза предстоящата премиера на филма, но и допринесе за силния ентусиазъм и чувство на автентичност у всички присъстващи.

Ето кои звезди минаха по червения килим

По червения килим на премиерата мина всеобщият любимец Уил Смит, който влиза в ролята на неотразимия дух от лампата и го превръща в абсолютния хит на филма. Младата звезда Мена Масуд, който изиграва уличния крадец Аладин, подари специално внимание и донесе много настроение на феновете, а прекрасната Наоми Скот заблестя на събитието със зашеметяваща визия. На световната премиера присъстваха още режисьорът на Аладин Гай Ричи, музикалният гений Алън Менкен, който стои зад музиката и песните във филма, Зейн и музикалната сензация Жавия Уорд, които изпълняват в дует емблематичната песен „Един цял нов свят“. Сред останалите знаменитости бяха още Хелън Мирън, Жасмин Туукс, Тери Крюз, Татяна Али, семейство Смит и други.

Вижте стила на звездите на премиерата

Някои от звездите определено се появиха в зашеметяваща визия на червения килим. Вижте в галерията, кои аутфити ни впечатлиха най-много.

А ето и безспорните фаворити в категория “ Най-стилно облечени на премиерата“.

Визиите на Уил и Джейда Смит не си подхождат много и за съжаление трябва да признаем, че определено и двамата не са сред отличниците по стил на премиерата.

„Родината“ на Аладин – Йордания – главен участник във филма

Освен задължителната за подобни грандиозни продукции световна премиера, екипът на Аладин осъществи многобройни пътувания по цялото земно кълбо, давайки възможност на много от феновете по света да се докоснат до магичния свят на Аладин преди официалната му премиера. Едно от най-ярките бе именно в „родината“ на Аладин – Йордания. Екзотичната страна от Близкия изток е и главен участник във филма, тъй като там са заснети едни от най- зрелищните сцени във филма. Спиращата дъха пустиня Вади Рум е естествен декор в продукцията и превръща Аладин в истински визуален шедьовър. Берлин, Токио и Париж са сред останалите световни столици, които приветстваха „виновниците“ за реализацията на този дългоочакван филм.

Очарованието на Аладин действително омагьоса целия свят и феновете на красивите приключенски сюжети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *